دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی مکانیک

پروژه گزارش کارآموزی و کارورزی مکانیک

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی مکانیک

پروژه گزارش کارآموزی و کارورزی مکانیک

گزارش کارآموزی هدایت کننده های سیال هیدرولیک صنعتی

موضوع : گزارش کارآموزی هدایت کننده های سیال هیدرولیک صنعتی

توضیح : این فایل به صورت ورد و آماده چاپ می باشد
مقدمه
از هدایت کننده های سیال بمنظور اتصال اجزاء مختلف سیستم هیدرولیک به یکدیگر استفاده می شود . عملکرد صحیح مدار به انتخاب مناسب ، و بازده این خطوط انتقال بستگی دارد . خطوط مذکور بایستی ضمن تحمل فشار کاری و ضربات هیدرولیکی تولید شده توسط سیستم از اندازه های مناسب جهت انتقال دبی حجمی مورد نیاز و قابلیت مونتاژ و دمونتاژ مناسب با حفظ خاصیت آب بندی بر خوردار باشند و افت فشار  ایجاد شده ناشی از اصطحکاک داخلی آنها نیز به حداقل برسد .
انتخاب هدایت کننده ها
هنگام انتخاب نوع هدایت کننده ، نکات زیر باید به دقت مورد بررسی قرار گیرند :
1-    خطوط باید توانایی تحمل فشار کاری را بصورت پیوسته دارا بوده و بتوانند تا چهار برابر فشار کاری را بصورت لحظه ای تحمل نمایند .
2-    خطوط انتقال ، به منظور نصب تجهیزات لازم در طول آنها باید از استحکام کافی بر خوردار باشند .
3-    قطر خطوط انتقال بایستی به اندازه کافی بزرگ باشد تا از افت قشار غیر مجاز ( بیش از 10/0 فشار اولیه ) جلوگیری شود .
4-    به منظور کاهش جریانهای آشفته و افتهای اصطحکاکی ، سطوح داخلی خطوط انتقال می بایست از صافی مناسب بر خوردار باشند .
5-    مواد تشکیل دهنده خطوط انتقال باید با سیال گذرنده از آنها سازگار باشد .
6-    جهت سهولت در باز و بستن و یا تعویض اجزاء از پایانه هاو اتصالات مناسب استفاده شود .
7-    در کاربرد ویژه مانند صنایع هوایی و فضایی باید به فاکتور وزن نیز توجه گردد .
انواع هدایت کننده ها
هدایت کننده های سیال در انواع  زیر در جهت کاربردهای متفاوت در دسترس می باشند:
1-    لوله های صلب فولادی
2-     لوله های نیمه صلب
3-    لوله های پلاستیکی
4-    شیلنگهای انعطاف پذیر
لوله های صلب فولادی
این لوله ها که با انواع رزوه های مخروطی و مستقیم در دسترس می باشند . ، به دلیل عملکرد مطلوب ، در دسترس بودن ، قیمت مناسب و دارا بودن مقاومت مکانیکی بالا ، به طور وسیع در صنعت هیدرولیک مورد استفاده قرار می گیرند . حجیم بودن ، وزن زیاد و نیاز به تعداد زیاد اتصالات  از مهمترین معایب این نوع هدایت کننده ها به شمار می آید . لوله های صلب فولادی بر حسب قطر نامی و کد مشخصه ضخامت دیواره دسته بندی می شوند و در اندازه های نامی 8/1 تا .in 8 ( اندازه روزه ی لوله ) در چهر محدوده استاندارد برای ضخامت دیوار ه در دسترس می باشند ( جدول 8-1 ) . اتصالات به وسیله روزه های نر و ماده آب بندی می شوند . تعدادی از انواع اتصالات مورد استفاده جهت لوله های صلب در شکل 8-1 نشان داده شده اند . اتصالات روزه ای حد اکثر تا اندازه . in 4/1 1 استاندارد بوده و برای اندازههای بزرگتر در صورت نیاز از فلنجهای جوشی مطابق شکل 8-2 استفاده می گردد . جهت آب بندی از این فلنجها از واشر های پهن یا او- رینگ استفاده می شود .
لوله های نیمه صلب
لوله های نیمه صلب نیز مانند لوله های صلب به منظوراتصال بین نقاط ثابت در سیستم مورد استفاده قرار می گیرند . لوله های نیمه صلب بدون درز فولادی بیشترین کاربرد را در لوله کشی سیستم ها ی هیدرولیکی داشته و دارای مزایای مهمی نسبت به لوله های صلب می باشند . مونتاژاین لوله ها ساده تر بوده و نیازمند جوشکاری در اتصالات نمی باشند . به منظور کاهش تعداد اتصالات ، آنها را می توان به شکل دلخواه رخم نمود . در هنگام باز و بسته شدن ، مشکلات آب بندی کمتری دارند و در مصارف با دبی کم ، وزن آنها در مقایسه با انواع صلب کمتر و قیمت آنها ارزانتر است .
 لوله های نیمه صلب نیز با توجه به ضخامت جداره و قطر خارجی سایز بندی  می شوند . نرخ فشار قابل تحمل توسط لوله بر مبتای جنس و ضخامت دیواره  مشخص می شوند . طراحی لوله های نیمه صلب بر مبنای قطر خارجی انجام شده و در اندازه های از . in16/1 و با افزایشهای 8/1 اینچی تا قطر خارجی .in 1در دسترس هستند . برای قطر های بالای
 . in 1 ، پله های افزایش قطر . in 4/1  می باشد . لوله های نیمه صلب توسط اتصال نشان داده شده در شکل 8-3 ( الف و ب ) به یکدیگر متصل می شوند . اغلب سر لوله به صورت 37 درجه لبه سازی شده و سپس در داخل اتصال قرار داده می شود . این لوله ها با دارا بودن قابلیت خم کاری ، در انواع بدون درز و با درز جوش الکتریکی و با جنسهای فولادی ، آلومینیومی و مسی در دسترس می باشند .
لوله های فولادی نیمه  صلب در شعاع های استاندارد خم می شوند . شعاع خم تابعی از قطر خارجی بوده و حد اقل 5/2 تا 3 برابر آن می باشد . به منظور خم نمودن لوله ها با قطر های کوچک از دستگاههای خم کننده ی کارگاهی استفاده می شود . ولی خمکاری لوله ها با قطرهای بزرگ در کارخانجات و به توسط ماشین های مخصوص انجام می گیرد . لوله های فولادی بدون درز که به طور کامل آنیل شده باشند برای خم کاری مناسب  هستند .
فهرست مطالب
مقدمه    1
انتخاب هدایت کننده ها    1
انواع هدایت کننده ها    2
لوله های صلب فولادی    3
لوله های نیمه صلب    4
لوله های پلاستیکی    10
شیلنگهای انعطاف پذیر    11
ساختار شیلنگهای هیدرولیک    14
انتخاب شیلنگهای مناسب    17
اتصالات تمام فلزی    21
اتصالات نوع لبه دار مخروطی    22
اتصالات بدون لبه    23
اتصالات فلنجی    26
لوله های هیدورلیک    28
اتصال لوله های فشار    30
اتصال پرچی    30
اتصال فشاری اورینگ    34
اتصال تبدیل    35
رابط 5200 BS    35
اتصال جوشی    36
پستانک های جوش شده    37
اتصالات فلنجی    38
اتصال گیره ای    40
3اتصال پیچی به اجزای هیدرولیک    41
نصب لوله ها    43

دانلود فایل


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.